Kvinna

Jag vet inte varför men jag gillar inte ordet kvinna. Känns så gammalt på ngt sätt. Jag e en tjej hahahahaha

Veckans Citat

"Homofober kommer & går, den fria kärleken består"
EU minister Birgitta Ohlsson

Åååååh,

Jag e lite nervös! Shit!!!

Big Brother

Jag känner redan nu, innan jag ens hunnit se programmet att jag INTE kommer att gilla denna omgång av Big Brother. Men, men vi får väl se. Kanske kommer att följa det slaviskt hahahahhaa

Hjärtattack!

Idag hade Ian materialdag med sitt fotbollslag o vi skulle mötas kl 13 på Stadium. När jag o Ian kom upp vid Åhlens City hamnade vi mitt i ett demonstrationståg med Libyer, å jag höll på att få en hjärtattack! Jag blev så himla rädd. Dom var överallt, hur många som helst och skrek på Libyska samtidigt som det hötta m armarna.
Å jag o Ian hamnade mitt ibland alla. I vanliga fall skulle jag bara ha blivit irriterad för at jag hadde bråttom å de var ivägen, men jag var så totalt oförberedd, så jag fick nästan panik!

Fina Boo

img_0023 (MMS)

Fina Boo


Åååkeeeej!

Nu fick jag beviset på att jag antagligen börjar bli lite annorlunda. Skrattade åt mig själv tidigare idag när jag va på promenad o gick o småpratade m Boo. Tänkte att shit, jag har blivit den tokiga hunddamen...
Nu började jag gråta när jag hörde ett tal på QX-galan... what?! Såååå känslig e jag väl inte... jajajajaajjaja
Måste bara få säga att Tommy Körberg måste vara sveriges absolut bästa sångare!!!!!!

Jajajajaja

Asså, helt ärligt, så vet jag inte vad som har hänt! Jag är så sjukt trött! Orkar inte göra ngt alls. Bara sova typ! Herre jösses!
Idag e de typ -20grader, min stackars lilla Boo vägrar att gå ut. Kissar å poopar utanför porten, sen vill hon in igen. Funderar på att kolla efter typ små skor åt henne?!
Igår var min sista dag i senaste butiken. Ett nytt äventyr börjar på måndag. Ska bli så sjukt kul! Kan tyvärr inte avslöja ngt, då jag inte vet vad som e officiellt å inte. Men shit vad spännande o kul de ska bli!
Bara jag blir lite piggare hahahahahha, får boosta m red bull o berocca yeeeeeeeey!

Aaaargh!

Jag blir galen! 6 dagen med sjuka barn! Å de verkar inte bli bättre heller. Tvärtom! Det ploppar upp nya symptom hela tiden. Inatt var jag vaken hela natten för att Kråkans öron gjorde så ont! Har sovit m barnen i 5 nätter nu, vilket betyder att jag typ inte sovit alls.... Med resultatet av att jag nu e en arg galning utan tålamod....underbart!

Jag älskar tulpaner!

img_0357 (MMS)

Jag älskar tulpaner!


Kattmat

Mina barn vägrade äta maten jag lagade, med motiveringen att det luktade kattmat.
Försökte muta dom m lite chips efter maten. Men de vägrade. Så då får de väl va hungriga då!

....

Jag vill vara en bättre människa... Men finns det ngn utan brister & fel?

Hej då Håret!

Jag kommer att sakna dig! 

Sten i mitt hjärta

Den senaste 1,5 året så har 3 personer som betyder ngt för mig gått bort.
Den första var min lillebror som valde att avsluta sitt liv alldeles för tidigt.
Den andra var min barndomsvän som somnade en natt, till synes helt frisk, och sedan inte vaknade upp igen.
Å nu min fina, fina barndomsvän som oxå valde att ta sitt liv efter att i åratal ha kämpat mot en svår depression.
Dessa 3 personer har betytt så otroligt mycket för mig under min uppväxt, o vart med o format mig till den människa som jag är idag.
Min lillebror är outstanding! Den finaste människa man kan tänka sig! Jag är så stolt över att få vara hans storasyster å det går inte en dag utan att jag tänker på honom!
Min andra vän och jag började som brevvänner, eftersom vi båda levde o andades för NKOTB! Å vad jag längtade efter hennes brev, hon var den som förstod mig o visste hur jag kände. När vi växte ur vår NKOTBperiod o blev äldre så fortsatte vi att hålla kontakten tills hon gick bort. Vi hade ngt speciellt tillsammans.
Å min fina,fina vän som jag upplevt så otroligt mycket med.... Vi har vart kompisar sen hon började i vår klass i sexan. Vi började röka ihop, var kära i samma killar, bråkade m samma personer o delade allt.
De senaste åren har vi inte haft så mycket kontakt, då vi båda haft fullt upp m våra liv, men hon har alltid funnits i mitt hjärta. Denna fina underbara människa!!!!
Det är så många tankar som snurrar i mitt huvud! 2 av de människor som har en alldeles egen speciell plats i mitt hjärta, har valt att ta sitt liv. Det är så tragiskt att så unga människor kan må så dåligt! Å kunde jag ha gjort ngt, eller var jag bara för upptagen med mitt egna liv?!
Jag blir så arg när folk klagar hela tiden över skitsaker, när det finns de som verkligen har fallit ner i ett djupt svart hål och inte kan ta sig upp, inte ser ngt ljus i tillvaron över huvud taget.
Vissa människor säger att det är fegt å egoistiskt att ta sitt liv... Jag säger att man inte kan döma en människa fören man gått i deras skor.
Ni 3 kommer alltid att finnas i mitt hjärta! Å jag e så stolt över att få haft er i mitt liv! Jag älskar er!!!

Slut som artist!

Jag är helt slut! På 4 dagar jag jobbat 40 tim. Nu känner jag mig glad över att ha ledigt 3 dagar =)
Å med tanke på snöstormen vi fått, så kunde det inte vart bättre =) Är omöjligt att ta sig till jobbet ändå idag.
Barnmatsdieten är vidrig! Fy faan vad äckligt det är! Mden har kommit på att jag lika gärna kan äta grönsaker o kalkon, so no more barnmat!

Veckans citat

"Change is the law of life. And those who look only to the past or present are certain to miss the future."
John F Kennedy

Barnmat

Jag har bestämt mig för att pröva barnmatsdieten. Känns så töntigt att äta barnmat, men tänker definitivt att pröva om det verkligen funkar. Har hört talas om den i flera år, men aldrig kännts lockande.
Men imorgon så smäller det =)

Lunginflammation?

Jag tror att jag har fått lunginflammation igen. Hade det för ett par år sen, å känner likadant nu som då! Bestämde igår kväll att om jag mår lika dåligt idag, som igår så skulle jag gå till doktorn.
Men när jag vaknade imorse fick jag ångest bara jag tänkte på vårdcentralen. Svetten började rinna och jag fick ännu mer svårt att andas o mer fyllekärringhosta. Kände att jag var alldeles för sjuk för att åka iväg ngnstans.
Dagen gick, å jag gjorde absolut ingenting som var ansträngande o kände mig genast mycket bättre. Vilken tur att jag inte gick till doktorn, slippa betala för ingenting o slippa hypokondrikerkänslan.
Så jag tog en promenad till Globen m lillprinsen o handla födelsepresenter till helgens 2 kalas....
Å nu sitter jag här, med tryck i bröstet, svettningar, svårt att andas o denna hemska äckliga fyllekärringhosta.
Om det inte gått över tills på måndag, då går jag till doktorn!

Dansskorna

img_0275 (MMS)

Dansskorna


Munsår?

Varför i hela friden håller jag på att få ett munsår? Har aldrig haft det i heeela mitt liv.... Jobbigt!

SMS-inlägg

img_0338 (MMS)


"Åh, de e så synd om mig!"

Asså, det värsta jag vet är folk som hela tiden tycker synd om sig själva! Var o varannan status på fejjan är folk som klagar el tycker synd om sig själva! Vad e grejjen, lixom?! Gör ngt åt saken dååååå! GET OVER IT!

SnyggBjörnes födelsedag!

I lördags vaknade jag upp tokförkyld o med mensvärken från helvete! Jag var så ynklig, shit! Efter att irrat omkring ett tag o försökt att göra kaffe (jättesvårt, har en Nespressomaskin... stoppa i en kapsyl o tryck på knappen), bestämde jag mig att för första gången (typ) i mitt liv jobba osminkad o med glasögon.
Bara för att inte se ut som en knarkare (röda ögon), på kvällen när vi skulle fira Björne!
Nöjd över mitt modiga beslut irrar jag omkring lite till, tills jag upptäcker att bussen snart ska gå.
Jag slänger på mig stövlar o jacka å springer iväg. Vilket inte var det lättaste, då det är snorhalt o jag fick gå hukad pga värken från helvetet. Självklart så åker bussen, precis när jag e nästan framme, varför ska man ha tur för?!
Hinner iaf gå till ett av de mest livsviktiga ställen som finns, nämligen Espresso House. Glad över min latte går jag tillbaka till busshållplatsen o väntar på nästa buss.
Då slår det mig! Faaaaan, jag har ju glömt min VIKTIGA påse, innehållande livsviktiga ÖL o kvällens outfit. Inte en chans att jag skulle kunna hämta den, jag har ju nämligen en väldigt ansvarsfull position på mitt jobb, å att komma försent är inte ett alternativ. Förstå hur bitter jag var!
Som tur var så löser sig allt. Björne handlade nya öl åt mig, å jag köpte två nya outfits på jobbet.
dagen gick som vanligt på jobbet, väldigt snabbt, och trots glasögon o rinnande näsa, hade jag lika kul som vanligt!
Kl 15:00 stämplade jag ut o sprang till bussen.... NU började Björnes kväll!
Å vilken kväll det blev! Den bästa på länge, innehöll ALLT som behövs för en lyckad kväll. TACK ALLA! I <3 U!

RSS 2.0