Vänner...?!

Hur kommer det sig att vissa människor slutar att leva sitt eget liv när de skaffar en partner? Slutar att träffa sina gamla vänner och bara umgås med sin partners vänner? Vad händer när förhållandet tar slut?
För tyvärr så e de ju så, de flesta förhållanden varar inte för evigt....
Jag skulle aldrig överge mina vänner för något! De betyder så mycket för mig. Skulle vara halv utan dom.
Det är ett livslångt förhållande! I <3 u!
Till er som övergett era vänner för en ny partner! Jag kommer att skratta när ni står där ensamma, för ni är inte värda era vänner tillbaka!

Tack!

Tack Jonny & Danne för att ni vaktade min plånbok å tog den hela vägen till Paris! Å tack Jonny för ditt mod, trots bakfylla, att lämna in den på lagning! ;)

Sms

Jag älskar att skicka sms. Det går ofta snabbare än att ringa. Man kan skicka masssms o slipper ringa runt till flera personer. Men samtidigt hatar jag sms. Allt som oftast gömmer sig folk bakom ett sms. Det har blivit för enkelt. Folk har glömt bort när det är okej att skicka ett sms eller när man ska ringa istället.
Är det för att det är enklare att messa. Man slipper stå till svar, å ta en konfrontation. Man slipper höra på ngns röst att man gör ngn besviken. Man kan lättare skicka iväg en vit lögn.

Dior+FedEx=sant

Idag äntligen så kom min plånbok! Den gick ju sönder & fick ta en resa till Paris på lagning. När den var klar så skickade dom den med FedEx o nu har jag äntligen fått tillbaka min bebis! *Lycka*


Prinsesskalas

Vad är bättre än ett prinsesskalas när man fyller 4 år?! Kråkan var överlycklig.

Dumma kamera!

Min kamera har gått sönder! Bajs bajs bajs!

RSS 2.0