*Lycka*

Jag e så lycklig! Mitt liv är perfekt! Har fortfarande inte riktigt förstått att det är på riktigt! Men det kommer väl snart hahahaha
Bara en vecka kvar på 020, kommer att sakna alla sååå mycket! Ni e bäst!
Ska börja med att göra fönster. Så sjukt jävla kul!!!!! Jag är så taggad! Lucky me!

Imorgon...!

Är jätte nervös! Stor dag imorgon! Håller tummarna att de kommer gå bra!

Åååååh,

De blev en bra dag idag! Mycket bra! Fan vad jag e bra!

O M G!

Jag e helt slut! Vilken dag! Gick självklart o la mig alldeles för sent igår, så när kl ringde 6:30 imorse var jag helt död.
Prinsen hade match på morgonen. Dif (prinsen lag) mot Bajen. Shit va spännande de va. Har aldrig trott att knattefotboll kunde va så sjukt spännande. Efter en hård kamp slutade matchen 2-2. Båda lagen va så grymt duktiga!!!
Efter det så skulle jag jobba. Bestämde mig för att gå. I början var de så mysigt. Gick där m min latte o lyssnade på musik, men när jag kom fram till Gamla stan fick jag en smärre chock.... varifrån kom alla människor?!
Heeelt galet, hur många som helst. Å ingen verkade ngnsin ha hört talats om högertrafik. De var överallt. Gick knappt att komma fram. Min absoluta favorit är när ett sällskap helt plötsligt tvärstannar mitt ivägen o ställer sig o tittar på ngt!
Då borde de va tillåtet att slå folk i huvudet! Jag blir så fruktansvärt arg. Gå åt sidan om de e mycket folk å ni står i vägen!!!!!!!!!
De va iaf kul att jobba efter att vart sjuk i nästan en vecka. Men herreguuuuuud va mycket folk som var i stan idag. Jag kände mig nästan lite folkrädd =)
Skulle egentligen städa lite hade jag tänkt. Men orkar verkligen inte bry mig. Nu ska jag bara soofta!

Åååååh,

vilken skitdag! Skönt att den äntligen är över. Nu ska jag sova, hoppas på att morgondagen blir bättre.
Jag längtar tills på måndag. Tror jag. Kanske. Eller, fan, det gör jag nog inte. Kommer säkert vara en ännu mer skitdag än idag!

Bitter!

Jag är så bitter! Har feberfrossa, asont i halsen & är typ helt förstörd! Just idag som är en sådan viktig dag!
Faaaaaaaaaaan! Så jävla typiskt! Bara att bita ihop & försöka göra det bästa av situationen.
Just get over it, lixom.....

Butik Sprits

Måste bara tipsa om en grym second-hand butik för barn!
www.butiksprits.se
Hur bra som helst & tjejen som har den e grymt trevlig! Väl värd ett besök

Soffpotatis!

3:e dagen som jag e sjuk nu. Har fruktansvärt tråkigt. Ligger bara i soffan, orkar inte göra så mycket mer.Tur att man har datan som sällskap. Hur klarade man sig innan internet hahahaha?!
Igår var jag dock väldigt effektiv ändå. Har börjat skriva "att göra-listor". Innan hade jag allt i huvudet. Nu slipper jag ha en miljon saker att hålla reda på. Bara att pricka av i listan, så e de klart! Inget mer "har jag inte glömt ngt nu..."
Imorgon ska jag masa mig iväg till jobbet även om jag e sjuk. Imorgon har jag ngt viktigt som måste göras!
Fuck, måste skriva en till lista!!!!!
Jag har turen att få jobba på en av de absolut bästa arbetsplatser som finns!!!! Känner ren glädje när jag e på jobbet! Önskar att alla hade de så. Visst har jag "drömjobb", men skulle i ärlighetens namn aldrig byta företag!!!
Lucky me!
Nu ska jag försöka skriva den svåraste listan, som jag skjutit upp.... får se hur det går!

RSS 2.0