Aw med mina finaste!

Det blev en spontan aw med mina Finaste igår! Underbart!

Underbar midsommar!

Jag har haft en underbar midsommar! Strålande sol, glada människor och underbart god mat. Vad mer kan man önska?! Ute på en underbar ö i skärgården, med tårta och midsommarstång. Glada barn och en proppmätt hund.
Önskar att jag kunde stanna här hela sommaren! 

......

Some women choose to follow men, and some women choose to follow their dreams. If you´re wondering which way to go, remember that your career will never wake up and tell you that it doesn´t Love you anymore!

Världens största geting!

Jag hatar getingar! Det är det värsta jag vet. Just nu har världens största geting letat sig in i mitt vardagsrum. Känner mig lite smått hysterisk... Vågar ju inte döda den heller. Tänk om jag missar o getingen blir galen o sticker mig... FYYYYY!
För några år sen när det var en riktig getingsommar, gick jag knappt ut vissa dagar. Nu har fobin blivit lite bättre iaf.
Vad har getingar för funktion egentligen?! Önskar att alla bara dog!

Liten & sjuk

Idag är jag hemma med en sjuk liten kråka. Vi kör filmmys i soffan och en massa gos.
I posten idag så kom det en ny Prinsessbok. Vilken lycka!
Prinsessor är nämligen det bästa kråkan vet, och rosa klänningar förstås! 

Gå, gå, gå....

Idag ska jag till jobbet. Gissar på att det kan ta en timme ungefär. Jävla terrorhot! Dom har ju hotat att spränga t-banan idag. Min kompis mamma jobbar inom polisen, å sa att det verkligen är på egen risk att åka idag o att hennes dotter absolut inte får åka t-bana, så jag tänker inte chansa! Undrar fall t-baneförarna får bombtillägg idag?
Funderar på om det kommer att bli kaos idag. Brudparet kommer att åka förbi mitt jobb vid 16:30-tiden. Vad händer efter det tro?!
Näe, nu måste  jag börja !

Uppe med tuppen!

Tredje dagen i rad som jag går upp lååååångt innan klockan ringer. Så underbart! Jag älskar´t!

Idioter!

Hur vidriga människor finns det egentligen! Helt sjukt! Hoppas de åker fast!

http://www.blocket.se/stockholm/STULEN_Chihuahua_valp_vit_efterlyses_27874993.htm?ca=11&w=1


The Gift!

Jag har världens bästa pojkvän! Tack för presenten!

Nuet

Varför är det så svårt att leva i nuet och av glad för det man har. Att stanna upp,  och bara vara. Varför vill man alltid ha mer? Hinner vi njuta av det vi har, innan vi vill ha nästa sak.
På vissa områden tycker jag att det är bra att man vill ha mer. Vill man vidare på jobbet t ex ska man satsa. Ge allt man har, och jobba sig uppåt. Men vad händer när man nått toppen?! Känner man sig tillfredsställd då, eller blir det tomt efter ett tag. Eller räcker det då, när man kommit så långt upp det går?
Vad är det som gör att bara vissa människor drivs av en vilja att komma längre, bli så bra som möjligt, och vissa människor nöjer sig med less? Vi kan inte skylla på arv och miljöfaktorer, det är bara vi själva som kan styra upp våra liv. Bara vi som kan forma den väg vi ska gå. Vårt eget ansvar att se till att vårt liv blir ett bra liv!
Det är upp till dig om du ska vara lycklig eller ej!

The Tavla

Min väns pojkvän är konstnär. En fantastisk sådan! Jag älskar min tavla!


......

"Jag dricker för att göra andra människor intressanta"

Uttråkad!

Nu är jag trött på att vara sjuk! Har snart gått 2 veckor. De e ju SOMMAR nu. Vill sitta på e uteservering o dricka öl. Träffa folk. Nästa helg jobbar jag heeeeela helgen, så ingen uteservering då heller....

Astma!

Har inte haft astma på läääääänge. Något anfall bara då & då. Men nu är den tillbaka. Värre än någonsin!
Kan knappt gå utan att tappa andan. Skitjobbigt! Hatahatahata

RSS 2.0